Előfizetői tartalom

Baljós felhők közelítenek Európa felé

Portfolio
A közel 30 éves pályafutást maga mögött tudó legendás portfólió-menedzser saját vállalkozást indított áprilisban, a Woodford IM vezetője szerint nincsenek egyszerű helyzetben a befektetők, mert túlárazott az európai részvénypiac. A gazdasági fundamentumoktól elszakadtak az árfolyamok, nem indokolt a magas árazás. A bizonytalanságok fényében nem éri meg indexekbe fektetni, inkább egyedi sztorikat kell keresni és aktív vagyonkezelést folytatni - írja a Wall Street Journal.

A legendás portfólió-menedzser, Neil Woodford 26 évet töltött az Invescónál, az utóbbi öt évben az alapjaival átlagosan 12%-os évesített hozamot tudott elérni. Ebben az évben azonban gondolt egyet és saját céget alapított, a Woodford Investment Management színeiben most arra hívta fel a figyelmet, hogy túlárazottak az európai részvénypiacok. A szakember véleménye szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés