Előfizetői tartalom

Decemberben tetőzik a válság Soros szerint

Portfolio
Az euró fennmaradásának ára elhúzódó költségvetési kiigazítás, ám ez depresszióba döntheti Európát - mondta a magyar származású hedge fund guru, Soros György az Emerging Markets-nek. Véleménye szerint Görögország az októberi segélyrészleteket meg fogja kapni, így az ország csődje decemberben várható. Ekkor éri majd el az euró válsága is a csúcspontot - tette hozzá.

Az eurózóna fenntartásának ára egy elhúzódó költségvetési hiány- és államadósság csökkentés, amely a depresszió szélére sodorhatja Európát - mondta a közismert magyar származású hedge fund guru, Soros György. Ha a válságot sikerül is visszatartani, a németek rá fogják kényszeríteni Európát a megszorításokra, ezzel elhúzódó recesszióba taszítva a kontinenst...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés