Előfizetői tartalom

Letartóztatási dömping! - Bilincsbe vert vállalatvezérek

Portfolio
Nincs megállás az amerikai hatóságok bennfentes információkereskedelem elleni hadjáratában, decemberben ugyanis már 5 vállalatvezetőt tartóztattak le. A tegnap letartóztatott menedzserek közt olyan technológiai vállalatok vezetőit találjuk, mint a Flextronics, az AMD, a Dell és a Taiwan Semiconductor Manufacturing. Illetékesek szerint ráadásul ahogy egyre több vallomáshoz és bizonyítékhoz jutnak a hatóságok, további letartóztatások várhatók a cél pedig a Wall Street legnagyobb szereplőinek becserkészése lehet.

Újabb állomáshoz érkezett az amerikai bennfentes kereskedelem elleni hadjárat, hiszen a hatóságok tegnap jelentették be, hogy letartóztattak négy vállalati vezetőt azzal a váddal, hogy neves technológiai cégekről szóló bennfentes információkat szolgáltattak ki. A hatóságok hadjárata már 3 éve tart, azóta számos letartóztatás és kihallgatás történt. Az ügyben a középpontjában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés