Előfizetői tartalom

Tapasztalt öreg rókát kért fel a jegybank

Portfolio
Az EKB megkezdte az eszközfedezetű értékpapírok felvásárlási programjának kidolgozását, külső tanácsadóként a BlackRockot kérték fel, amely szakmai tapasztalatával már a görög és az ír jegybankot is segítette. A világ legnagyobb vagyonkezelője csak a program felállításában segédkezik, a végső döntést az EKB hozza meg -írja a Reuters.

Az Európai Központi Bank még korábban tett említést arról, hogy elkötelezett eszközfedezetű értékpapírok (ABS-ek) vásárlása mellett, a bank szóvivője tegnap jelentette be, hogy a programhoz tanácsadóként a világ legnagyobb vagyonkezelőjét, a BlackRockot kérték fel. A tervek szerint a program kialakításában és bevezetésében fog segédkezni a vagyonkezelő, viszont a végső...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés