Előfizetői tartalom

Még gyengülhet a forint - Jöhet a 325 feletti euró?

Portfolio
Annak ellenére, hogy a jegybank az előző hónapban tovább vágta az irányadó rátát, a forint euróval szembeni kurzusa februárban viszonylag stabil volt. Bár rövid távon a Portfolio.hu által megkérdezett alapkezelők optimistábbak lettek, az egy éves kilátásokat illetően nőtt a pesszimizmus. A legpesszimistább válaszadók szerint az euró-forint kurzus a következő hónapokban akár 325 fölé emelkedhet.

Neves külföldi szakértők is elmondják véleményüket a befektetési lehetőségekről a Portfolio.hu vagyonkezelési konferenciáján. Regisztráljon Ön is! A felmérésben részt vevő alapkezelők: Aegon, Buda-Cash, CIB, Concorde, Dialóg, Diófa, Equilor, Generali, ING, K&H, OTP, Pioneer, Plotinus. Mi vár a forintra? A rendkívül gyenge januári teljesítményt követően a forint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés