Előfizetői tartalom

Kik a hazai művészeti színtér legbefolyásosabb személyei?

Portfolio
A képzőművészet és a műkereskedelem nemzetközi világában minden évben nagy várakozás előzi meg az ArtReview című tekintélyes művészeti folyóirat Power 100-as listájának megjelenését, mely adott évi teljesítménye alapján rangsorolja a kortárs művészeti színtér száz legbefolyásosabb személyiségét. Idén elsőször jelent meg viszont a "Magyar Power 50" lista, amelyet 25 neves, a hazai képzőművészet és a műkereskedelem világát belülről ismerő szakember állított össze. A rangsort Bencsik Barnabás, a Ludwig Múzeum főigazgatója vezeti, megelőzve a Szépművészeti Múzeumban hasonló funkcióban dolgozó kollégáját, Baán Lászlót.

A képzőművészet és a műkereskedelem nemzetközi világában minden évben nagy várakozás előzi meg az ArtReview című tekintélyes művészeti folyóirat Power 100-as listájának megjelenését, mely adott évi teljesítménye alapján rangsorolja a kortárs művészeti színtér száz legbefolyásosabb személyiségét - művészeket, múzeumigazgatókat és kurátorokat, galeristákat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés