Előfizetői tartalom

Bejutott a norvég nyugdíjalaphoz a Concorde Alapkezelő

Portfolio
A világ legnagyobb szuverén nyugdíjalapja, a norvég állami alap vagyonkezelési mandátumáért is indult a Concorde Alapkezelő, a részletes átvilágítást követően pedig el is nyerték a mandátumot, amit a mai sajtóeseményen jelentettek be hivatalosan is. A tavalyi évben ez a tényező is hozzájárult, hogy 170 milliárd forintnál nagyobb összegben nőtt a kezelt vagyon az alapkezelőnél. Persze mindehhez arra is szükség volt, hogy a privát vagyonkezelés felfusson és a bankok és biztosítók hálózatában is sikeres legyen az értékesítés.

A Concorde Alapkezelő jelentős vagyonnövekedést tudott a tavalyi évben felmutatni, 230 milliárd forintról 400 milliárd forint fölé emelkedett a kezelt vagyon. Három fő tényező vezetett a bővüléshez a hozamok mellett, így a banki és biztosítói értékesítési csatorna, a privát vagyonkezelés erőteljes bővülése, valamint egy nagyobb külföldi mandátum megszerzése - mondta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés