Előfizetői tartalom

Rakás pénz landolt a lakosság kedvenceinél

Portfolio
Augusztus ismét kedvezett az alapkezelőknek, sorozatban 23. hónapja érkezett friss tőke az alapokhoz, egészen pontosan 80,6 milliárd forint értékben. Mivel a befektetési környezet is támogató volt, az alapokban kezelt vagyon 112,5 milliárd forinttal emelkedett. A legkeresettebbek a kötvény-, a vegyes és az abszolút hozamú alapok voltak, a látott folyamatok alapján, ebben nem is lesz változás a közeljövőben.

Portfolio Öngondoskodás 2014 Többek között erről és ehhez hasonló témákról is szó lesz az október 30-án megrendezésre kerülő Öngondoskodás konferenciánkon. Információ és jelentkezés Az alapkezelési szektor aranykorszaka folytatódott augusztusban is, a BAMOSZ által közzétett adatok szerint sorozatban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés