Előfizetői tartalom

100 milliárd is bejöhet a friss adóamnesztiából

Portfolio
Az Erste Private Banking 2014 első negyedévében elérte a 250 milliárd forintos kezelt vagyont, éves alapon közel 20%-kos növekedést tudtak felmutatni. A privátbank üzletágvezetője szerint portfólió-tisztítást hajtottak végre, ennek is köszönhetően az átlagvagyon 114 millió forintra emelkedett. Keresik az akvizíciós lehetőségeket, de növekedési potenciállal kecsegtet az SMSZ elindítása is. Kállay András szerint évek leforgása alatt 100 milliárd forintot is meghaladó offshore vagyon térhet vissza a hazai privátbanki szolgáltatókhoz.

A BNP Paribas felvásárlása óta nem volt az utóbbi egy évben eladó üzletág, így ehhez hasonló bejelentésre nem kerülhetett sor, viszont folyamatosan keressük az akvizíciós lehetőséget, nemcsak Magyarországon, hanem az Erste Csoport országaiban is. Azért tartottuk a mai sajtóeseményt, mert indulásunkat követően elértük 2014 első negyedévében a 250 milliárd forintos vagyont...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés