Előfizetői tartalom

A privátbankárok véleményt mondtak - Itt a lista!

Portfolio
Az Euromoney 2011 végén újfent elkészítette a Privátbanki felmérését, az eredményeket a közelmúltban publikálták, a hivatalos díjkiosztóra pedig február 16-án került sor Londonban. A felmérés sajátossága, hogy nem az ügyfelek mondanak véleményt a szektorról, hanem a szektor mond saját magáról és a tagjairól véleményt, vagyis a riválisok jelölései alapján alakul ki a végső rangsor az egyes kategóriákban. A magyar piacon a szolgáltatók 32 kategóriában versenyeztek egymással, a legtöbb első helyezést a Bank Gutmann, a Citibank és Concorde Alapkezelő szerezte meg. A szektorban viszont a legnagyobb elismerésnek az "Összességében a legjobb privátbanki szolgáltatás" kategória számít, amelyben az Erste lett a győztes a BNP Paribas és a Bank Gutmann előtt.

Milyen helyezést szeretek a hazai privátbankok? A legfrissebb Euromoney Privátbanki felmérés szerint Magyarországon 32 kategóriában hirdettek győztest, azt viszont már az elején érdemes kiemelni, hogy sok szereplő ennél jóval kevesebb kategóriában tudott versenyezni, hiszen vannak olyan szolgáltatások, amelyek kevésbé hangsúlyosak. Például az univerzális banki szereplők...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés