Előfizetői tartalom

Gazdagoké az agglomeráció

Portfolio
Bár a fővárosba jutás nem igazán könnyű a Budakalász-Tahitótfalu vonalon, a települések ennek ellenére egyre kedveltebbek a vásárlók körében. Az árak a Budapesthez közelebb eső településeken lassan a fővárosi árak szintjére emelkedhetnek, annak ellenére, hogy sokan csak az érdeklődésig jutnak, mivel a magas vételi összeg a vevők jelentős hányadára riasztólag hat. Az eladók pedig tisztában vannak a települések adottságaival, értve ez alatt nem csak az agglomerációs szerepet, hanem a környezetet is, s ezen felbátorodva nem hajlandóak lejjebb menni az árakkal. Talán nem túlzás azt állítani, hogy a vételi árak magasba törésének következtében a vastagabb pénztálcával rendelkező réteg telepedhet le a térségben.

Elit helynek számít Budakalász. Budakalász némiképp speciális helyzetben lévőnek mondhatja magát, hiszen szinte összeépült Budapesttel, mely jelentősen megkönnyíti a településről a munkába történő eljutást. A leginkább az olcsóbb telkeket és házakat keresnék az emberek, amire azonban nincsen sok esélyük, mivel az ingatlanok árai egyre inkább közelednek a budapestiekhez....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés