Előfizetői tartalom

Katasztrofális vasárnap koronázta meg a TV2 hetét

Portfolio
Egyelőre nem foglalta vissza trónját Győzike, a nagy visszatérés ezúttal "csak" a listák második (teljes lakosság), illetve ötödik (18-49 évesek) helyéhez volt elég. Az elmúlt hetet összességében megint magabiztosan nyerte az RTL Klub, egyetlen esetét sem hagyva konkurensének a 18-49 évesek körében mért főműsoridei közönségarányt alapul véve. A TV2 vasárnap egyenesen katasztrofális vereséget szenvedett, pedig a közelmúltban nem egyszer a hétvége mentette meg a csatornát a teljes vereségtől.

Győzike nem bírt a Gundel-show-val.... Hétfőn tért vissza a képernyőre a korábbi kedvenc, Győzike, akire most sem lehetett panasz: csaknem 2 millió nézőt ültetett a képernyők elé és a marketing szempontból kiemelkedő fontosságú 18-49-es korcsoportban 39%-os közönségarányt ért el. Ezt követően a Cadillac Drive 33%-os SHR-t hozott. A TV2 Áll az alkuja a teljes lakosság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés