Előfizetői tartalom

Magyar sikertörténettől hangos a világ! - Ki áll a háttérben?

Portfolio
A luxusautókba épített navigációs berendezések mellett rohamléptékben terjednek a kézi navigációs készülékek is, ma már alig találunk olyan taxit Budapesten, mely ne lenne felszerelve ilyennel. Emellett a civil gépjárművekben is egyre szaporodnak a hasonló kütyük, így mára egyértelművé vált, hogy a navigációs piac evolúciós mérföldköve volt amikor a kézi számítógépeket összekötötték a műholdas helyzet-meghatározással. Aki látott már közelebbről ilyen készüléket, az minden bizonnyal találkozott már az iGO My way nevű alkalmazással is, mely az egyik legelterjedtebb navigációs szoftver jelenleg. Azt azonban már kevesen tudják, hogy ez a szoftver magyar, gyártója pedig az a NavNGo Kft, akinek sikertörténetét az utóbbi hetekben országszerte szaporodó óriásplakátok hirdetik. Milyen piaci pozíciót tölt be jelenleg a társaság? Mekkora növekedést produkálnak? Hamarosan felvásárolja-e őket egy óriáscég, vagy számíthatunk esetleg tőzsdei megjelenésükre? A portfolio.hu Kátai Attillával, a cég egyik tulajdonosával és alapító tagjával beszélgetett ezekről a kérdésekről.

Szívvel-lélekkel.... portfolio.hu: Milyen ötlettől vezérelve alapították a NavNGo Kft-t? Kátai Attila: A NavNGo 2004-ben alakult, de a cég pályája valójában valahol 1999-2000 környékén indult el. Minden tulajdonosnak van valamilyen történelme a navigációs témakörben, van, akinek kereskedelmi oldalról, van, akinek szakmai oldalról. Alapításkor négy szereplő volt jelen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés