Előfizetői tartalom

Alapkezelői vélemények a MOL-ról: patthelyzet?

Portfolio
Eltérően ítélik meg a portfolio.hu által megkérdezett alapkezelők a MOL jövőbeli árfolyamának alakulását, illetve a társaság jövőjét, abban azonban egyetértenek, hogy rövid távon a magyar cég menedzsmentjének belegyezése nélkül a társaságot nem lehet felvásárolni. Az Adelphi Capital, az Aegon Alapkezelő és a Raiffeisen Capital Management szakértőjének véleménye.

Zékány András, Adelphi Capital. Zékány András, az Adelphi Capital londoni vezető elemzője szerint a jelenlegi helyzetet az idézte elő, hogy a MOL kicsit elaludt a tőkeszerkezetet illetően, így a részvények alacsony szintre estek, melyet Rahimkulov jól észrevett, és felismerte, hogy a társaság több szereplő számára is érdekes lehet. Az elemző szerint sajnálatos, hogy a MOL...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés