Előfizetői tartalom

Így versenyeznek a pártok a szavazók kegyeiért az egészségügyben

Portfolio
A pártok egészségügyi programjai alapján megállapíthatjuk, hogy közel azonos diagnózist állítottak fel a különböző politikai erők, azonban eltérő kezelést javasolnak a beteg magyar egészségügy meggyógyítására. Egyes pártok homályosan és kevésbé homályosan nagy műtétet ígérnek, míg mások a fokozatos infúzió adagolás hívei.

Legsúlyosabb problémák: egyetértés mutatkozik. A szocialista párt összesen két oldalt szentel az egészségügynek választási programjában, ez döntő részben az elmúlt 8 év eredményeinek felsorolásával foglalkozik, emellett azonban jut hely néhány konkrét vállalásra is. A Fidesz 4 oldalas egészségügyi fejezete szintén sokat foglalkozik az előző két ciklus egészségügyben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés