45 milliárdnyi kincstárjegyet is simán eladott az ÁKK

2017. november 14. 11:43  english version   
nyomtatás
 
A tervezett 40 milliárdos mennyiségre is sikerült kicsit ráemelni, így végül 45 milliárd forint értékben adott el három hónapos diszkont kincstárjegyeket kedden az ÁKK. A hozam továbbra is gyakorlatilag nulla százalék.

Alfa Trader - több mint devizakereskedés. Átlátható, közvetlen. Kérje demószámláját még ma!

A meghirdetett 40 milliárd forintnyi három hónapos diszkont kincstárjegyre 84,5 milliárdnyi ajánlat érkezett a befektetők részéről az ÁKK keddi aukcióján. Az adósságkezelő látva az érdeklődést 45 milliárdra emelte meg az elfogadott mennyiséget. Az átlaghozam 0,01 százalék lett, ami megegyezett a múlt hetivel.

45 milliárdnyi kincstárjegyet is simán eladott az ÁKK


Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
 
 
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium