Előfizetői tartalom

Akkora sztár lehet Magyarország idén, hogy mindenki a csodájára járhat

A régióban Magyarországot kivéve mindenhol emelkedhetnek a kötvényhozamok az év végéig, vagyis a magyar piac pozitív irányban lóghat ki a sorból - olvasható az Erste Bank negyedéves elemzésében. Ez részben az MNB további ösztönzésének, másrészt pedig az esetleges felminősítési kilátásoknak lehet köszönhető a szakértők szerint.

Csak nálunk van még tér lefelé a hozamokbanA jelenlegi 2,5 százalék körüli szintről az év végére megint 2% környékére csökkenhet a tízéves magyar állampapírok hozama - derül ki az Erste Bank most közölt negyedéves kötvénypiaci elemzéséből. Mindez elsősorban azért érdekes, mert a régió többi országában kivétel nélkül hozamemelkedést várnak a szakemberek, vagyis...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés