Ma is ingyen hitelezték Magyarországot

2017. szeptember 12. 11:43  english version   
nyomtatás
 
Ismét negatív hozam mellett adta el a tervezett 15 milliárd forintnyi diszkont kincstárjegyet. A hozam a múlt héthez képest nem tudott tovább csökkenni, ezen az MNB kamatdöntő ülése változtathat a jövő héten.

Alfa Trader - több mint devizakereskedés. Átlátható, közvetlen. Kérje demószámláját még ma!

A meghirdetett 15 milliárd forintnyi 3 hónapos diszkont kincstárjegyre 41,6 milliárd forint értékben nyújtottak be ajánlatot a befektetők. Az ÁKK végül a tervezett összeget fogadta el. Az átlaghozam mínusz 0,02 százalék volt, ezzel megegyezett a minimális és a maximális hozam is, akárcsak a múlt héten.

Ma is ingyen hitelezték Magyarországot


Jelenleg az MNB mínusz 0,05 százalékos egynapos betéti kamata szab gátat a hozamok további csökkenésének, azonban az elemzők körében általános az a vélekedés, hogy a jövő héten tovább vághatja ezt a kamatot a jegybank, akkor pedig a rövid állampapírok hozamcsökkenése is folytatódhat.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk

F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
 
 
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium