Már egy évre is szinte ingyen kap pénzt Magyarország

2017. szeptember 7. 11:41  english version   
nyomtatás
 
Tovább esett a 12 hónapos diszkont kincstárjegyek aukciós hozama csütörtökön, így megközelítette a nulla százalékot. Közben ötéves változó kamatozású papírokból a tervezettnél többet sikerült eladni.

Alfa Trader - több mint devizakereskedés. Átlátható, közvetlen. Kérje demószámláját még ma!

A meghirdetett 15 milliárd forintnyi egyéves kincstárjegyre 52,2 milliárd forint értékben adtak be ajánlatot a befektetők az ÁKK csütörtöki aukcióján. Ennél erőteljesebb érdeklődést utoljára januárban láttunk. Végül az adósságkezelő a tervezett összegben adott el papírokat, az átlaghozam 0,03 százalék volt a két héttel korábbi 0,07 százalék után.

Már egy évre is szinte ingyen kap pénzt Magyarország


Közben az ötéves változó kamatozású papírokból 5 milliárdot hirdetett meg az ÁKK, végül 29,2 milliárdos kereslet mellett 7,5 milliárdra emelte az elfogadott mennyiséget.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk

F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
 
 
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium