Előfizetői tartalom

A rövid héten futhat neki a 310-nek a forint

Portfolio
A múlt héten majdnem egy százalékot erősödött a forint, ezzel lassan látótávolságon belülre kerül ismét a 310-es árfolyam, miközben nemrég még a másfél éves mélypont miatt aggódtunk 315 felett. A nemzetközi piacon az euró kisebb-nagyobb kilengésekkel tartja magát az 1,23-as szint körül, most éppen kicsit erősödik az európai fizetőeszköz.

Hétfő reggel a forint 311,66-nál állt az euróval szemben, ez szinte hajszálra megegyezett a péntek esti jegyzéssel. A múlt héten közel egy százalékot javított a magyar deviza, ennek köszönhetően ma már nem arról beszélünk, hogy mikor jöhet a másfél éves mélypont 315 felett, hanem arról, hogy lassan megint a 310-es lélektani szintet közelíti a jegyzés. Persze nem lehet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés