Bezárják az összes Bitcoin-tőzsdét Kínában!

2017. szeptember 14. 18:45    
nyomtatás
 
A kínai hatóságok azt tervezik, hogy bezárják az ország összes Bitcoin-tőzsdéjét szeptember végéig - értesült a Yicai pénzügyi magazin.


A Reuters által idézett cikk szerint
  • "felülről jött az utasítás" sanghaji pénzügyi források szerint,
  • szeptember végi dátum lett kijelölve,
  • a tőzsdéket arra szólították fel, hogy hagyják el piacukat.
Korábban a BTCChina, az ország egyik legnagyobb kriptodeviza-tőzsdéje közölte: felfüggesztené a kereskedést szeptember 30-ától. A döntést egy szeptember 4-én közzétett kínai hatósági rendelkezésre hivatkozva hozták meg, amelyben a hatóságok aggodalmukat fejezték ki a kriptodevizákkal kapcsolatos befektetési kockázatok miatt.

A múlt héten igazi vérengzés kezdődött a kriptopénzek piacán, miután a kínai jegybank bejelentette, hogy azonnali hatállyal valamennyi valuta/token kibocsátási tevékenységét be kell szüntetni, mivel komoly veszélyt jelentenek a pénzügyi rendszerre. Azóta azonban nem hagytak fel a befektetők a kriptopiac püfölésével, sok negatív hangvételű bejelentés és vélemény látott azóta napvilágot, amely mind negatívan hatással volt a digitális valuták árfolyamára. Minderről itt írtunk részletesebben:

2017.09.14 17:15 Vérengzés a kriptopénzeknél

A szeptember eleji csúcsa óta csaknem harmadát elveszítette értékének a Bitcoin.

Bezárják az összes Bitcoin-tőzsdét Kínában!
Klikk a képre!

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk

F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium