Előfizetői tartalom

Eddig tartott az ijedtség - Gyorsan megrázta magát a forint

Portfolio
Hétfő reggel további erősödéssel kezdett a dollár az euróval szemben, a befektetők a jelek szerint a német választás papírforma-eredményére a vártnál talán hevesebben reagáltak. Délelőttre aztán a forint is lejtőre került egy kicsit. Késő délután viszont már érdemben gyengült a hazai fizetőeszköz a dollárral és a svájci frankkal szemben annak hatására, hogy az észak-koreai külügyminiszter szerint az USA hétvégi akciója hadüzenet volt. Az euróval szemben viszont csak egy rövid megingást láthattunk.

2017. szeptember 25. 20:40 Megosztás Megrázta magát a forint Az észak-koreai külügyminiszter kijelentése, mely szerint az USA hétvégi akcióját hadüzenetnek tekintik, kisebb riadalmat váltott ki, amely során a forint 311,5 fölé gyengült az euróval...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés