Előfizetői tartalom

Ezzel nem kerültünk közelebb az IMF-tárgyalások megkezdéséhez

Portfolio
Matolcsy György benyújtott néhány módosítást, de a változtatások valószínűleg nem fogják az ECB tetszését elnyerni, így ezzel a lépéssel várhatóan nem kerülünk érdemben közelebb a hivatalos tárgyalások elkezdéséhez - vélekedik devizapiaci kommentárjában Karsai Péter, a Commerzbank treasury sales munkatársa, aki azt is megjegyzi, hogy svájci kormány ma délelőtt tárgyal a jegybankelnök kinevezéséről.

EUR/HUF (295,00 - 298,80): Több pozitív hír érkezett a tegnapi nap, illetve a ma reggel folyamán, ami kissé erősítette a kockázatvállalást, és persze a forintot. Tegnap az IMF ugyan csökkentette a 2012-es magyar GDP előrejelzést 0,3-ról stagnálásra, de az egész világ összesített gazdasági növekedését 3,3-ról 3,5 százalékra emelte. A jegybanktörvény ügyében tegnap történtek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés