Előfizetői tartalom

Lefordult a kéthavi csúcsról a forint

Portfolio
A stabil, 308-as kezdés után 307-ig erősödött délelőtt a forint az euróval szemben, azaz kéthavi csúcsra kapaszkodott, de délután a nem túl erős amerikai munkapiaci adat után visszagyengült és 308 fölé lendült az euró jegyzése. Ez nem tartott sokáig, az esti órákban már ismét a 307-es szintet közelíti a forint. A dollár kicsit erősödni tudott pénteken a nemzetközi piacokon, így a vele szemben 290-nél egyhavi csúcson járó forint kora estére 291,5 körülig visszaemelkedett. Ma a líra és a rand újra nagyon szenvedett, előbbi új történelmi mélypontra bukott a dollárral és az euróval szemben is.

2017. január 06. 17:33 Megosztás Visszaerősödött a forint Nem tartott sokáig a gyengülés a forintpiacon, ismét a 307-es szintet közelíti az euróval szemben, jelenleg pontosan 307,3 forintot kell adni egy euróért. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés