Előfizetői tartalom

Meddig erősödhet még a forint?

Portfolio
Mind az euróval, mind a dollárral szemben nagyjából 1-1,5%-nyi erősödésre látszik még tér, mielőtt komolyabb technikai akadályokba ütközhetne a forint, igaz elsőként az a nagy kérdés, hogy a 320-as szinten lefelé át tud-e jutni az euróval szemben - derül ki gyors technikai elemzésünkből. Ha nem, akkor könnyen lehet, hogy tegnap már láttuk is a forint lokális csúcsát.

Azzal, hogy múlt pénteken 322,4-nél, az emelkedő trendvonal alatt tudott zárni a forint az euróval szemben a hetes gyertya alapján is, egyértelműen megtört a forint április közepén elindult gyengülő trendje. Azóta a 320-as szint tegnapi érintésével bizonyította is a forint, hogy a megnyíló teret "elkezdte befutni". Adódik tehát a kérdés, hogy mekkora ez a tér, azaz meddig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés