Előfizetői tartalom

Megint büntetik a török lírát a befektetők

Portfolio
A forint egy újabb eseménytelen napot hagyott maga mögött, az euróval szembeni árfolyam gyakorlatilag egész nap hozzátapadt a 315-ös szinthez. Az eseménytelenség már nem mondható el a török líra esetében, ami az este közeledtével hirtelen gyengülni kezdett a dollárral szemben. A mozgás hátterében feltehetően az áll, hogy Erdogan a kabinettel ülésezik ma este, a piac szerint pedig rendkívüli állapotokat hirdethetnek ki, aminek újabb komoly belpolitikai következményei lehetnek.

2016. július 20. 18:32 Megosztás A piac nem örül a belpolitikai tisztogatásnak Szemmel láthatóan rosszul viseli a török líra a múlt pénteki puccskísérlet óta kialakult belpolitikai helyzetet. Az ország devizája hirtelen gyengülni kezdett, miután...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés