Előfizetői tartalom

Mindjárt itt a 310-es euró

Portfolio
A pénteki mérsékelt gyengülést ma is folytatta kis mértékben a forint az euróval szemben, így a jegyzések kora estére megközelítették a 310-es szintet, ami másfél hete a leggyengébb forintot jelenti. Az euró/dollár ma lényegében oldalazott, így a dollár/forint kurzusban sem láttunk markáns mozgást, 252 felett ragadt az árfolyam.

Az amerikai kormányzati leállás, illetve a német SPD hétvégi döntésének kormányalakításra gyakorolt pozitív hatásai hétfő hajnalban csak rövid ideig tudták megugrasztani az euró/dollár árfolyamot 1,2220 körülről 1,2260-ig, aztán napközben az árfolyam 1,2250 körül ragadt. Közben az európai és amerikai részvénypiacokon jó volt ma a hangulat és részben ez, részben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés