Új mélyponton volt a forint Percről-percre

2017. szeptember 14. 13:59    
nyomtatás
 
A fordulat jeleit mutatta szerdán az euró-dollár árfolyam, hiszen letört az idén nyár óta látható emelkedő trendvonal. A forint gyengülése közben megtorpant a 308-as ellenállásnál.

Alfa Trader - több mint devizakereskedés. Átlátható, közvetlen. Kérje demószámláját még ma!

Sokkolta a befektetőket az angol jegybank 2017.09.14 13:59

Éles erősödéssel reagált a font a Bank of England csütörtök délutáni kamatdöntést alátámasztó közleményére. A monetáris tanács változatlanul hagyta ugyan az alapkamatot, azonban kilátásba helyezte a monetáris kondíciók szigorítását.

tovább a cikkhez...

Esik tovább a forint 2017.09.14 13:55

Sorozatban az ötödik napja gyengül a forint, az euróval szembeni árfolyam ma délutánra 308,50-es szintig is emelkedett.

Nagyot ment tegnap a dollár - Itt a forduló? 2017.09.14 08:54

Csütörtök reggel 308 körül kezdte a napot a forint az euróval szemben, ez gyakorlatilag megegyezett a szerda esti árfolyammal. Tegnap egészen 308,4-ig esett a forint az euró ellenében, majd onnan fordult vissza a jegyzés. A dollárral szemben ma reggel 259,2 körül járt a magyar deviza jegyzése.

Nagyot ment tegnap a dollár - Itt a forduló?

A forint versenytársai közül a lengyel zloty és a cseh korona is minimális elmozdulással kezdte a napot, míg a feltörekvő piacokon az orosz rubel 0,1 százalékos erősödéssel kezdett a dollár ellenében, a török líra 0,2 százalékkal gyengült, a dél-afrikai rand pedig 0,1 százalékot veszített.

A dollár tegnap nagyot erősödött az euróval szemben, ezzel letört az idén nyár óta tartó emelkedő trendvonal. Csütörtök reggel egyelőre nem tud tovább menni a jegyzés, most 1,1884 körül jár. Délután azonban érkezik az amerikai inflációs adat, ami megint megmozgathatja az árfolyamot. Emellett a brit kamatdöntésre lesz még érdemes figyelni, mely a font árfolyamát befolyásolhatja elsősorban.

Nagyot ment tegnap a dollár - Itt a forduló?

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk

F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
 
 
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium