Előfizetői tartalom

Nem tud elszakadni a forint a 310-es szinttől

Portfolio
Kis gyengüléssel kezdte a hetet a forint az egyébként kedvező nemzetközi befektetői hangulatban, így az euróval szembeni jegyzések még inkább közel kerültek a 310-es kerek szinthez. Ez azt jelenti, hogy új másfél havi mélyponton várja a forint a keddi MNB kamatdöntést, amely ma reggeli elemzésünk szerint lényeges változásokat is hozhat a monetáris politikai keretrendszerben. Az erre való felkészülés gyengíti az utóbbi egy hétben a forintot és ezzel láthatóan eltért a régiós devizák pályájától is.

2017. szeptember 18. 14:42 Megosztás Nem tud elszakadni a forint a 310-es szint közeléből A reggeli állapotokhoz képest nem történt változás az euró-forint árfolyamban: a jegyzések továbbra is valamivel 310 alatt, másfél hónapos forintmélypont...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés