Előfizetői tartalom

Tovább esik a török líra, 324 alatt kezd a forint

Portfolio
Minimális elmozdulással kezdett szerda reggel a forint azt követően, hogy tegnap újra a gyengülés felé indult. Így megint az utóbbi hetekben kialakított sáv felső régiójában van az euró jegyzése, egy újabb gyengülési hullámmal a 325-öt támadhatja. A török líra a keddi esést folytatja egyelőre, a dollár pedig próbál talpra állni az utóbbi napokban beszedett ütésekből.

Szerda reggel 323,8 körül járt a forint az euróval szemben, ez gyakorlatilag megegyezett a kedd esti árfolyammal. Tegnap érezhetően gyengült a magyar deviza, délután 324-nél is járt a jegyzés, ami mintegy másfél egységgel volt magasabb a kedd reggelinél. A dollár szerdán 285,75-nél járt, míg az angol font 362,62 forintba került.A régióban a lengyel zloty és a cseh korona is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés