Előfizetői tartalom

Továbbra is befagyva - Mikor mozdul végre meg a forint?

Portfolio
Az első negyedév nem Közép-Európáról szólt a devizapiacon, és a régión belül is voltak sokkal érdekesebb befektetések a forintnál. A magyar deviza ugyanis egy alig három százalékos sávba volt beszorulva az év elején, miközben akár a nyersanyagdevizák, akár a fejlett devizák esetében lényegesen nagyobb piaci mozgásokat láttunk.

A régióban sem a forintról beszéltek az év elejénHa majd egyszer visszaemlékezünk 2016 első negyedévére, akkor az biztosan nem a forintra fogunk emlékezni, hiszen a magyar deviza folytatta szűk sávban való oldalazását, gyakorlatilag tavaly nyár óta nem láttunk nagyobb elmozdulást az euró-forint árfolyamban. Pedig az év elején megpróbálkozott a lefelé való kitöréssel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés