Előfizetői tartalom

Este összeszedte magát a forint

Portfolio
Tegnap másfél hónapos csúcsra tudott erősödni napközben a forint az euróval szemben, 322,5 környékén azonban egy fontos technikai szint, illetve az olasz költségvetés körüli aggodalmak megállították a hazai fizetőeszköz menetelését. Reggel folytatódott a forint gyengülése, amire ráerősített az is, hogy délelőtt 10 órakor hirtelen büntetni kezdték a befektetők a török lírát, amit a hazai fizetőeszköz is megérzett. Az amerikai piacok nyitása után fokozódott az eladói nyomás, 325 felett is járt az euró-forint kurzus. Zárásra azonban sikerült a 325-ös szint alá kerülnie.

2018. október 04. 21:58 Megosztás 325 alatt a forint Késő este javítani tudott a forint, ahogy kissé szelídültek a mínuszok az USA-ban. Az euró/forint kurzus késő este 324,4-es szinten áll, ami 0,5%-os esést jelent csütörtökön. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés