Centikre a negatív hozamtól Magyarország

2017. március 14. 11:37  english version   
nyomtatás
 
Újabb történelmi mélypontra esett a három hónapos diszkont kincstárjegyek hozama kedden miután az ÁKK sikeresen értékesített 20 milliárd forintnyi állampapírt. Innen már valóban csak egy kis lépés az, hogy ingyen hitelezzék a befektetők Magyarországot, erre akár egy hét múlva sor kerülhet.

Alfa Trader - több mint devizakereskedés. Átlátható, közvetlen. Kérje demószámláját még ma!

Az előzetesen meghirdetett 20 milliárd forintnyi három hónapos diszkont kincstárjegyre 35,6 milliárdnyi ajánlatot adtak be a befektetők az ÁKK keddi aukcióján. Az adósságkezelő végül az eredetileg tervezett mennyiséget fogadta el. Az eladott papírok átlaghozama a múlt heti 0,03 százalékról még tovább tudott csökkenni, 0,01 százalék lett. Az eladott papírok hozama 0,01-0,02 százalék volt.

Centikre a negatív hozamtól Magyarország


Lassan hónapok óta várunk a negatív hozamra, mostanában úgy tűnt, hogy már hiába várunk erre, azonban az ismét elindult hozamcsökkenés után akár jövő kedden láthatunk nulla százalék alatti rövid hozamot.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
 
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium