Előfizetői tartalom

Nagyon jól állhat Magyarország - Mégsem lesz szükség devizakötvényre?

Portfolio
Időarányosan nagyon jól állhat Magyarország 2016-os finanszírozása, így a korábbi tervekkel ellentétben valószínűleg mégsem lesz szükség euró- vagy dollárkötvény kibocsátására - véli a Citigroup elemzője. Gárgyán Eszter kedden kiadott elemzése szerint ugyan hivatalos bejelentés nincs, de elképzelhető, hogy az első féléves finanszírozási szükségletet már fedezte az ÁKK.

Az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) honlapján megjelent naptár szerint a jövő héten megtartja az idei első visszavásárlási aukciókat az adósságkezelő, első lépésben idén decemberben (2016/D) és 2017 februárjában (2017/B) kötvényeket vásárolnának vissza. Ezzel párhuzamosan a március és május közti három hónapos időszakra a korábbi 45 milliárd forintról 140...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés