Rendben elmentek a papírok a mai aukción

2016. március 10. 11:37    
nyomtatás
 
A felkínált mennyiséget értékesítette mai aukcióján az Államadósság Kezelő Központ. A 12 hónapos diszkont kincstárjegyek hozama kis mértékben emelkedett az előző kibocsátáshoz képest.

Alfa Trader - több mint devizakereskedés. Átlátható, közvetlen. Kérje demószámláját még ma!

Elvitte a piac a felkínált 40 milliárd forintnyi 12 havi állampapírt a ma délelőtti aukción, írja a Reuters. Az átlagos hozam 1,07% volt, ami kissé magasabb a két héttel ezelőtti aukción kialakult 1,03%-nál.

Hároméves, változó kamatozású kötvényt is kínált ma az ÁKK, itt is a meghirdetett mennyiségen, 5 milliárd forintnyi papíron adott túl.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk

F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
 
 
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium