Tolongtak a magyar kincstárjegyekért kedden

2016. február 16. 11:45  english version   
nyomtatás
 
Rég nem látott kereslet volt a rövid magyar állampapírokra az ÁKK keddi aukcióján, így a tervezett 40 milliárd forintnál többet sikerült értékesíteni. A hozam alig változott a múlt héthez képest, a jelek szerint kicsivel egy százalék felett alakult ki az új egyensúlyi pont.

Alfa Trader - több mint devizakereskedés. Átlátható, közvetlen. Kérje demószámláját még ma!

Az ÁKK keddi szokásos aukcióján az előzetesen meghirdetett 40 milliárdos kínálatra 104,6 milliárd forint összegben nyújtottak be ajánlatot a befektetők. Ennél magasabb keresletre január közepe óta nem volt példa. Az érdeklődést látva az adósságkezelő 50 milliárd forintnyi ajánlatot fogadott el.

Tolongtak a magyar kincstárjegyekért kedden


Az átlaghozam 1,07 százalék lett, ami egyetlen bázisponttal maradt csak el az egy héttel korábbitól, viszont nyolc bázisponttal magasabb volt a hétfői másodpiaci hozamnál.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
 
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium