Előfizetői tartalom

Vitték, mint a cukrot! - Elkapkodták a külföldiek a magyar dollárkötvényt (2.)

Portfolio
Jelentősnek mondható vételi érdeklődés mellett Magyarország tegnap végül 2 milliárd dollár értékben bocsátott ki 10 éves dollárban denominált államkötvényt. A papír hozamfelára az amerikai benchmark államkötvényhez képest 265 bázispontot tett ki. Az adósságkezelő még január közepén rendezett találkozókat Londonban és New Yorkban annak érdekében, hogy felmérjék az érdeklődés mértékét egy jövőbeli magyar devizakötvény iránt. A most megtartott kibocsátás időzítése és árazása kedvezőnek mondható.

Kapcsolódó cikkünk2010.01.13 16:51 Kötvénypiaci road-showra indul Oszkó Európában és Amerikában! (2.)Egy kibocsátással sikerült Az ajánlati könyv tegnapi New York-i nyitásakor látható volt, hogy komoly érdeklődés övezi a magyar dollárkötvényt. A befektetők közel 7 milliárd dolláros kereslettel jelentkeztek, amiből a magyar állam 2 milliárd dollárnyit fogadott el.Kapcsolódó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés