Előfizetői tartalom

Kigyógyult egy régi betegségéből Magyarország

Portfolio
Ugyan Magyarország adósságállománya továbbra is magas, de ez már nem okoz gondot, mert az elmúlt években fontos pozitív változások történtek a magyar piacon - emelik ki 2016-os kötvénypiaci elemzésükben a Morgan Stanley szakértői. Amellett, hogy Magyarországot továbbra is imádják, a forint gyengülésére számítanak a jövő év első felében az elemzők, mivel szerintük az MNB nem fog megállni az 1,35 százalékos alapkamatnál, és tovább vágja majd a rátát.

Biztos befektetés - Stabil hozam A magyar kötvénypiac kilátásairól is szó lesz a jövő hétfői Portfolio klubon. Regisztráljon még ma ingyenesen! Információ és jelentkezés Maximális felülsúlyozásra javasolja a magyar kötvényeket a Morgan Stanley, vagyis az amerikai bank londoni elemzői szerint 2016-ban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés