Előfizetői tartalom

Levált a forint a régióról

Portfolio
Ma hajnalban nagyon feszült hangulatban indult a kereskedés a világ devizapiacain az Egyesült Államok pénteki leminõsítésének hírére. A dollárt minden fontosabb devizapárral szemben ütötték, a svájci frank erõsödött, a magyarországi devizahitelesek legnagyobb bánatára a forinttal szemben is. Hétfõ reggel új történelmi csúcsot döntött az alpesi deviza, átmenetileg 255 forint felett járt a kurzus, majd 250 felé küzdötte vissza magát a forint. Késõbb, a jelentõs nemzetközi hangulatromlás hatására ismét intenzív forintgyengülést láthattunk.Fontosabb részletek Az elmúlt napok kedvezőtlen nemzetközi környezetében a forintot büntették a legjobba. A hazai fizetőeszköz a 275-ös kritikus szinten billeg az euróval szemben. A frank viszont új csúcsra szárnyalt a forint ellenében. Hétfőn viszonylagos nyugalomban telt a kereskedés az amerikai állampapírpiacon.

2011. augusztus 08. 17:00 Megosztás Stabilak a magyar kötvényhozamok A Portfolio.hu-nak nyilatkozó állampapírkereskedő elmondása szerint a magyar állampapírok másodlagos piacán nem érződött a nemzetközi piacokon tapasztalt délutáni látványos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés