Előfizetői tartalom

260-nál várja a dollár az esti Fed-jelzést

Portfolio
Hétfő óta lényegében mozdulatlan a forint az euróval szemben 304 körül az euróval szemben a bankközi devizapiacon, a dollárral szembeni árfolyamot pedig maga a dollár világpiaci mozgása befolyásolja. A 260 közeli árfolyamban akár lényeges kilengést is hozhatnak azok a jelzések, amelyeket a piaci szereplők a Fed ma este 8-kor megjelenő legutóbbi kamatdöntésének szövegezéséből olvasnak ki.

Egyelőre nem okozott komolyabb elmozdulásokat az euró/dollár árfolyamban a német alkotmánybíróság azon tegnap reggeli döntése, hogy az Európai Bíróságra továbbította azt EKB eszközvásárlási programjával kapcsolatos ügyet. A német testület szerint az EKB megsértette a saját mandátumára vonatkozó kereteket (monetáris finanszírozást hajt végre), amikor néhány évvel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés