Előfizetői tartalom

300 felett tér pihenőre az euró

Portfolio
A hétfõi mérsékelt forintgyengülés ma folytatódott, hiszen délben 301-nél is járt az árfolyam, majd kis erősödés után nap végén is 300 felett láthattuk a jegyzéseket. Ez azt jelenti, hogy nem tudott érdemben erősödni nemzeti fizetőeszközünk a napközben elért három hetes mélypontjáról. Kereskedõk tájékoztatása szerint nem volt olyan piaci hír, ami kiválthatta volna a forint délelõtti gyengülését, igaz magyar aggodalmak (magyar Raiffeisen Bank állami segítségû megvételének költségvetési hatása, Nomura térségi elemzésének magyar üzenetei) szerepet játszhattak a mozgásban. Ma nem voltak kiemelten fontos makroadatok sem idehaza, sem külföldön.

2014. január 07. 18:02 Megosztás 300 felett tér pihenőre az euró Nem tartott ki nap végéig a forint erősödési hulláma, az euró jegyzései kora estére 300,5-ig visszaemelkedtek a bankközi piacon. A dollár kurzusa 220,3 körül, a svájci franké 242,7...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés