Előfizetői tartalom

300 forintos szintnél toporog az euró

Portfolio
Még az EKB kora délután nyilvánosságra hozott - semmi meglepőt nem tartalmazó - kamatdöntési bejelentése előtt kezdett intenzíven gyengülni a forint, majd a délutáni sajtótájékoztatón elhangzott üzenetek mellett folytatódott az esés más régiós devizákkal együtt 296 alattról 300-ig. Közben Mario Draghi EKB-elnök azt jelezte, hogy nem fogják vissza a havi pénznyomtatás ütemét a javuló makroadatok (és a tájékoztatón történt incidens) mellett sem. A török líra megállíthatatlanul zuhan tovább és ez a magyar brókerbotránnyal, illetve az autóhitelesek megmentésével kapcsolatos újabb fejlemények mellett a forintot szintén gyengíthette. Késő este a dollár/forint kurzus 281 körül jár, míg a svájci frank kurzusa 291 közelébe kapaszkodott.

2015. április 15. 21:20 Megosztás A 300 körüli szinten mozog az euró jegyzése A késő délutáni órák után a forint árfolyama némi erősödést mutatott és átmenetileg a 300-as szint alá bukott az euróval szemben, azonban ezt követően ismét gyengülni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés