Előfizetői tartalom

308 közelében tartja magát az euró

Portfolio
Hétfőn és kedden is hullámszerű forinterősödést láttunk a forintnál, illetve a lengyel zlotynál az euróval szemben a bankközi elektronikus kereskedésben, miközben idehaza és a lengyeleknél is pihentek a befektetők. Ma délutánig a forint valamennyit megőrzött ebből a jobb teljesítményből, miközben a nemzetközi befektetői hangulat továbbra is borongós, most éppen a jövő keddi amerikai elnökválasztás kimenetele miatt. Közben a svájci frank meglódult az utóbbi két napban a nemzetközi piacokon, ami miatt vele szemben a forint háromhavi mélypontra bukott.

2016. november 02. 14:50 Megosztás 308-nál tartja magát az euró Jelenleg 308,3-nál jár az euró-forint árfolyam, ez minimális, 0,1 százalékos gyengülést jelent péntekhez képest. A lengyel deviza ennél nagyobb mértékben, fél százalékkal gyengült...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés