Előfizetői tartalom

A dollár hátán kapaszkodik kicsit feljebb a forint is

Portfolio
Kismértékben erősödni tudott csütörtök estére a forint azzal párhuzamosan, hogy a dollár ismét begyújtotta a rakétákat. Így most sikerült eltávolodnia a magyar devizának a 310-es lélektani szinttől, ott indítja a pénteki kereskedést. A nap legnagyobb mozgása egyelőre a dél-afrikai rand nevéhez fűződik, mely majdnem másfél százalékot esett, miután a pletykáknak megfelelően elbocsátották az ország pénzügyminiszterét.

Péntek reggel 308,64-nél állt a forint az euróval szemben, ez gyakorlatilag megfelelt az előző napi árfolyamnak. A dollár jegyzése 289,14-nél járt, míg a svájci frank 288,73 forintba került. Csütörtökön főleg a nap második felében tudott kicsit szépíteni a forint, hiszen reggel még 310 körül járt az euróval szemben.A versenytársak közül a lengyel zloty stagnálással...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés