Előfizetői tartalom

A forintot is megütötték az ukrán hírre

Portfolio
A továbbra is nagyfokú orosz-ukrán feszültség, illetve az európai konjunktúra-kilátásokkal kapcsolatos bizonytalanság mellett ma délelőtt, illetve délután is gyengült kissé a forint. Utóbbi azon ijesztő hírre következett be, hogy az orosz és az ukrán haderő heves összecsapásba keveredett egymással. A nyugati tőzsdék összeomlás-szerű reakciókat mutattak a záráshoz közeledve és nem is tudtak belőle igazán felállni. Nap végére az euró jegyzése 312-ről 314-ig emelkedett vissza.

2014. augusztus 15. 17:30 Megosztás A forintot is megütötték az ukrán hírre Az orosz és az ukrán haderő súlyos összecsapásának hírére a forintot is megütötték a péntek délutáni kereskedésben: az euró jegyzései 313-ről 314-ig ugrottak. Ez...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés