Előfizetői tartalom

A nagy válság óta nem ment ekkorát a font

Portfolio
Nagy kő esett le a befektetők szívéről Theresa May brit kormányfő kedd reggel kiszivárgott, majd délután megerősített beszédével. Az eddig beárazott forgatókönyveknél negatívabb kimenet ugyanis nem hangzott el, inkább talán kedvezőbb, de így is rázós évek elé néz a szigetország. Mindenesetre a font esésére játszók tömegesen zárhatták a pozícióikat és ez is szerepet játszott a font mai 2,9%-os szárnyalásában a dollárral szemben. Közben a forint kéthavi csúcsra kapaszkodott a zöldhasú ellenében 287-es árfolyam közelében.

2017. január 17. 21:59 Megosztás A nagy válság óta nem ment ekkorát a font A 2008-ban kitört globális pénz- és tőkepiaci válság óta nem volt akkora egynapi erősödése a fontnak a dollárral szemben, mint ma. Tegnap éjfélhez képest ugyanis már...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés