Előfizetői tartalom

Áttörte a falat a dollár, szenved az euró

Portfolio
Sikerült megtörnie a dollárnak a másfél hónapos gyengülő trendjét az euróval szemben kedden és ma reggel is folytatódik az erősödés. A francia választásokkal kapcsolatos piaci félelmek általánosan gyengítik az eurót és kritikus szintre bukott az angol fonttal szemben is. A dollár ereje a forinttal szemben is látszik: újra 290-nél mozog az árfolyam.

Tegnap már felhívtuk rá a figyelmet, hogy kitörhet a másfél hónapos gyengülő trendcsatornából a dollár az euróval szemben és ez meg is történt a tegnapi gyertyával, ma pedig kicsit tovább erősödött a zöldhasú 1,0660-ig.Amint tegnap megírtuk: a francia szélsőjobb vezetőjétől való piaci félelem jócskán befolyásolja most az árfolyamokat: a francia 10 éves államkötvény...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés