Előfizetői tartalom

Begyújtotta a rakétákat a forint, de hamarosan kifogyhat az üzemanyag

Portfolio
Az MNB további laza monetáris politikája és a megnövekedő nemzetközi kockázatok miatt a következő hetekben-hónapokban ismét inkább a gyengülés felé mozdulhat a forint a legfrissebb elemzések szerint. Ugyanakkor továbbra is szűk sávban mozoghat az árfolyam, 315 feletti euró-forint jegyzésekre kicsi az esély, viszont a "jó öreg" 310-es szintet ismét megugorhatja az árfolyam.

Péntek délre megint intenzív erősödésbe kezdett a forint az euróval szemben, így kora délutánra 309 alá esett az árfolyam. Ezzel egy hét alatt 1,3%-os erősödést tudott felmutatni a magyar deviza. Az elemzők szerint azonban nem tart sokáig ez a helyzet, hamarosan megint inkább a gyengülés felé indulhat a magyar deviza.A héten az ING Bank elemzői például azt emelték ki elemzésükben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés