Előfizetői tartalom

Belehúzott a dollár a hétfői botlás után

Portfolio
Úgy tűnt, hogy a francia elnökválasztás megnyugtató eredménye után eljön az euró ideje, hiszen átmenetileg az 1,10-es lélektani határ fölé is benézett a dollárral szembeni árfolyam. Hétfőn azonban éles fordulatot láttunk a piacon, és ez kedd reggel is folytatódott, a dollár mostanra majdnem 1,09-ig tudott visszaerősödni. Egyelőre ez van hatással a forintra is, a magyar deviza továbbra is 312 körül oldalazik.

Kedd reggel 311,73-nál állt a forint az euróval szemben, ez 0,15 százalékos gyengülést jelentett a magyar deviza szempontjából hétfőhöz képest. A dollár jegyzése 285,8-ig emelkedett, ami 0,3 százalékkal volt magasabb a tegnapinál. Hétfő hajnalban egyébként a dollár-forint árfolyam féléves mélyponton is járt az amerikai deviza gyengülésének köszönhetően, majd onnan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés