FONTOS Visszatér a rettegett benzinárstop?! Hajszálnyira vagyunk az autósok rémálmától
 
Előfizetői tartalom

Falba ütközött a forint, de éjjel áttörheti

Portfolio
Elképesztõ erõsödést produkált hétfő délelőttől ma délelőttig a török líra a jegybank tegnapi üzenetére, igaz a mai jegybankelnöki jelzések után ez már nem folytatódott. Emiatt a forint délelõtti lendülete is kifulladt 304 körül az euróval szemben és a nap további részében már falnak bizonyult ez a szint. Ma éjjel 11-kor jelenik meg a török jegybank kamatdöntése, ami ha megfelel a piaci várakozásoknak (200-300 bázispontos kamatemelés), akkor a líra erősödésének segítségével a forint is áttörheti az említett "falat".

2014. január 28. 17:22 Megosztás Falba ütközött a forint, de éjjel áttörheti A délutáni vegyes amerikai makroadatok nyomán látott részvénypiaci hangulati hullámzás mellett sem tudott tovább erõsödni a forint az euróval szemben: 304-rõl rendre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés